Svikt i tarmsystemet

Etter hvert ble det mer og mer oppkast.  Maten ville ikke gjennom tarmsystemet lenger og kom i retur.  Sommeren ble verre og verre.  Fra midt i juni til midt i august 2010 ble det 8-9 innleggelser på Kvinneklinikken for å få orden på dette.  Bare noen dager hjemme mellom hver gang. Så snart systemet var kommet litt i gang ble det utskriving og så snart vi kom hjem ble problemene økende igjen med ny innleggelse.  Og slik gikk sommeren. 

Det var enkelt å forstå at dette måtte gå galt til slutt.  Hver innleggelse ga nye leger og sykepleiere sommeren gjennom.  Det ble liksom å begynne på nytt hver gang og de samme tingene ble prøvd igjen og igjen.  Tablettkurer og væske tilført intravenøst.  Så snart hun tålte mat igjen ble hun sendt hjem. 

Behandlingen virket hver gang og både mottakelse og pleie var upåklagelig.  Men dessverre lite smart "behandling" fra Kvinneklinikken.

Dette med maten som bare økte og økte i mengde i tarmen ga til slutt et katastrofalt resultat, og det gikk som det måtte, - tarmen sprakk med enorme smerter.

Start
Les kommentarer eller gi en kommentar